3 причини да отидете до СПА центъра тази пролет

Почивка Релакс Спа

Ако търсите идеалното извинение, за да посетите СПА център тази пролет, няма нужда да търсете повече! Около Великден често се фокусираме върху това да приготвим вкусна почерпка за другите, но е също толкова важно да прекарате известно време със себе си! Катарино СПА хотел има много релаксиращи и разкрасителни предложения за процедури през цялата година, от различни видове масажи до терапии за лице и цялото тяло. А сега ще ви дадем и 3 причини защо трябва да посетите СПА центъра тази пролет.

За да се отпуснете и регенерирате след посещение в любимия си СПА център

Релаксацията означава нещо различно за всеки организъм. За някои това е луксозна терапия за лице, а за други е затопляща парна баня. Успокояващата атмосфера в СПА центъра и разнообразието от професионални процедури ще отпуснат и регенерират не само тялото ви, но и вашия ум. В Катарино СПА хотел предлагаме по нещо за всеки, а вашият комфорт и релакс са наш основен приоритет.

Специалните процедури в СПА центъра ви гарантират освежаване на кожата

През пролетта е важно да посетите поне веднъж СПА център, за да се погрижите за кожата си и нейното възстановяване след зимата. Сухото, студено време води до дехидратирана кожа, която от своя страна може да ви накара да изглеждате по-възрастни. Редовните процедури за лице, особено след студените месеци, могат да освежат кожата ви, като ви карат да се чувствате страхотно и да изглеждате по-млади. Експертите ни в СПА центъра на Катарино СПА хотел използват изключително качествени продуктите на марките YON-KA и FILORGA във всички наши процедури за лице.

Посещението на СПА център ще ви детоксикира

Детоксикацията може да има много положителни ефекти върху тялото ви. Вашите енергийни нива, настроение, кръвоносна система, имунна система и здравината на кожата се подобряват значително. Масажът има много детоксикиращи свойства, а в нашия СПА център може да детоксикирате тялото си и с пилинг с натурални съставки, серайл баня или обвивания с натурална подхранваща маска и етерични масла.

За да се насладите на малко време за себе си в СПА центъра

Много е лесно да забравим за себе си по време на натоварената подготовка за Великден и празниците през месец Май. Тази година през пролетта отделете малко време за себе си и посетете СПА център за професионални терапии, дори и да е само за една процедура. Важно е да се погрижим първо за себе си, за да можем да след това да помогнем и на другите.

Посещението в СПА центъра помага за  освобождаване от стреса

Доказано е, че посещението в СПА центъра може да помогне не само за физическото освобождаване на стреса и напрежението от тялото, но също така помага на ума ви да се отпусне. Проучванията показват, че редовният масаж намалява нивата на хормона на стреса (кортизол) и може да помогне за забавяне на сърдечната честота и понижаване на кръвното налягане.

В Катарино СПА хотел използваме продуктите на YON-KA и FILORGA, две от най-изпитаните и доверени марки в грижата за кожата, така че можете да се отпуснете, знаейки, че сте в най-добрите ръце. Ако искате да научите повече или да резервирате час за някоя от професионалните процедури, предлагани в СПА центъра на Катарино СПА хотел тази пролет, просто посетете нашия сайт или се обадете на 0893 088 980 още сега.

Вашият коментар