Цени и оферти за 3D фототапети за стена

Полезно

Знаете ли, че за да бъдете различни и да впечатлите всеки новошъл гост в дома ви може да ни ви коства купища пари. Със закупуването на 3D фототапети за стена във Fototapeti24.com от каталога на онлайн магазин Фототапети 24, който е само на един клик разстояние от вас www.fototapeti24.com, ще бъдете специални, оригинални и уникални. Толкова различни видове на достъпни цени, че няма каприз, който да не бъде задоволен.

Цени и оферти за 3D фототапети за стена

Тези 3D фототапети за стена са направени по модерни технологии и се различават от стандартните фототапети, които познаваме. Те са многоизмерни, всъщност нека да бъдем точни, те са триизмерни. Създават чувство за динамика и движение в пространството и стримулират всяко човешко въображение, пренасяйки го в съвършено ново измерение. Можете да ги поставите във всяка стая от дома ви – в хола, спалнята, гостната, коридора, кухнята или в детската като осигурите едно истинско приключение всеки ден на децата си.

Едни от най-модерните фототапети, които създават лукс, комфорт и придават модерен вид на помещението, са тези с камък, тухли и дърво. Те са истинско произведение на изкуството. Изваяни са от различни фигури и форми, които създават ефект, грабващ окото от първата секунда. За да сложите истински такива материали ще ви отнеме първо много средства и второ доста повече усилия и време, а с 3D фототапети, които са тяхна имитация, ще ги „съживите“ с много по-малко усилия.

Имате възможност да избирате между красиви пейзажи, екзотични фотографии на плажове и дълги пясъчни ивици, кристално чисти водоеми, диви животни, нежни флорални мотиви, реалистични урбанистични кадри на световни столици, любимите анимационни герои на вашия малчуган, геометрични фигури или съвременни абстрактни композиции.

Има няколко вида размери, измежду които имате шанса да избирате от по-малки към такива, които обхващат цялата стена. Има и два вида основи, върху които е напечатано изображението – специална хартия и флис основа. В зависимост от това колко е голям 3D фототапетът и каква основа предпочитате се определя и цената.

Цените на най-малките по размер фототапети започват от 65 лева със стандартна основа и 79 лева с флис. Най-големите са на цени между 80 и 140 лева отново в зависимост от основата.

Всички са напечатани с първокачествен HP латексов печат. Това, което прави флис основата по-предпочитан и по-висококачествен материал е, че е по-устойчива, по-издръжлива и с по-бърз монтаж и демонтаж. Всички продукти са лицензирани и сертифицирани по ISO 9001 и TUV SUD и са без блясък, с лек гланц и издръжливи на всякаква пряка светлина – слънчева дневна и изкуствена. Екологчно чисти са всички модели и са подходящи за домове с малки деца.

В комплектите е включен и подарък безплатно лепило. Монтирането можете да го извършите сами като следвате подробно описаните инструкции на сайта – не отнема много време, ако сте внимателни.

Фототапети 24 работят с куриерските услуги на Спиди, което допълнително облагодетелства клиентите, защото компанията има офиси в цялата страна. Всички предложени артикули в каталога на сайта са в наличност, което означава, че доставката е максимално бърза и освен това – безплатна.

Разгледайте всички оферти за 3D фототапети за стена от каталога на сайта и поръчайте онлайн в графата „Форма за поръчка“ или на телефон 088 9075 230.

Вашият коментар