Хотели във Велинград

На планина

Всеки иска винаги да вземе по-ниската цена, да мине тънко и да има повече пари за забавления. Да, но запитвали ли сте се, колко често сте си патили от този принцип? Купувате нещо евтино, а то ви излиза двойно и тройно по-скъпо. Когато става дума за хотели във Велинград с намалени цени, да речем Велинград като дестинация за почивка и спокоиствие.

Няма начин да не сте чували, че в определени периоди от годината, много хотели по различни места намаляват цените. Не че си занижават качеството, просто се опитват да направят някакъв оборот, а не да направят милиони. Офертите за хотели във Велинград, са от този тип оферти, в които няма големи промени без значение сезоните. Басейна така или иначе е закрит, вътре може да има отопление и прочие, така че вас изобщо не ви интересува дали навън ще вали или ще пече жарко слънце.

На такива места, определено е по-трудно да се намери добра оферта, тъй като целогодишно посещенията са на едно ниво – няма пиков сезон и мъртъв сезон за туристи. Това е печелившо и за двете страни разбира се, гостите могат да бъдат там по всяко време на годината, а хотела да прави пари от това.

Как обаче да планирате почивката си, нека кажем във Велинград с намаление? Как да намерите най-добрата оферта за вас и вашето семейство, дори то само да включва приятелка/жена ви.
Набележете си няколко популярни сайта за хотели във Велинград с цени, които предлагат настаняване в хотел. Ако си мислите, че всеки сайт предлага една цена – грешите. Предлагат еднакви оферти но с много малки разлики в цената. Ако единият сайт, вземе повече от едно настаняване, то може да намали цената и прочие. Набележете си няколко от най-популярните и ги проверявайте ако не всеки ден, то поне през ден. Не се знае кога дадена оферта ще бъде премахната, добавена, променена.

Като ви казахме за оферти за почивка във Велинград с намаление, досещате ли се къде другаде може да има нещо подобно? В сайтове като „Грабо“ например? Там също не е лошо да си запазите една отметка и да хвърляте по един редовен поглед. В такива сайтове най-много може да се намерят оферти за хотели, при това сериозни оферти.
Набележете си и няколко от тези сайтове и ги проверявайте заедно с другите. Може дори да видите оферта, която е по-евтина за друг хотел или друга дестинация.

Дори да попаднете на подобна оферта, не забравяйте да поддържате основният си план. Ако видите ефтина оферта за СПА хотел във Велинград, което е първоначалната ви дестинация и след това видите – на палатка във Варна – определено се дръжте към първоначалните си мисли. Ако решите заради оферта да сменяте дестинация, това може да ви коства допълнителни разходи, време и пари.
За да избегнете подобни проблеми от сорта на – тръгваме утре, но няма свободни или евтини стаи – ще трябва да замислите почивката си от по-дълго време. Два месеца е напълно нормално време, да започнете детайлно да обмисляте почивката си, къде ще се намира, към какво ще се целите – да починете добре или да обиколите магазини, места и прочие.

елитен хотелски текстил

Вашият коментар