Топ съвети при публикуване на обяви за коли втора ръка

Полезно

публикуване на обяви за коли

Обявите за коли втора ръка в Pazarluk.com са визитните картички на вашите автомобили. Колкото по-добре ги съставите, толкова по-бързо ще намерят те новия си собственик. Как да избегнем грешки и да създадем ефективна обява за
продажба на коли втора ръка?

Успехът при продажбата на автомобил директно зависи от начина на съставяне на обявата и посочената информация в нея. Привличането на вниманието се влияе от цената на офертата и как изглежда колата – нейните снимки. Но информацията и представянето на превозното средство също имат значение.

Обяви за коли втора ръка – създаване на атрактивно описание на автомобила

Когато съставяте рекламния текст, не забравяйте, че най-правилният подход за подготовката му е честността и подробното описание на автомобила. Когато попълвате описанието, кажете ни къде и кога е закупена колата. Необходимо е да се посочи реалното състояние на превозното средство, като в същото време се подчертаят неговите достойнства. Разкажете истинска история
за това от колко време имате кола, как я обичате, грижите се за нея и защо я продавате. Всеки купувач ще се радва да получи добре поддържана кола.

В текста на обявата за коли втора ръка трябва да се съобщава за наличието на сервизна книжка (ако има такава, разбира се), навременността и редовността на поддръжката. Купувачите оценяват и колите втора ръка, чиито собственици при обслужване и ремонт отдават предпочитание на оригинални части, а не на евтини аналози.

Няма да е излишно да се посочи в текста на обявата за възможността за договаряне, което по дефиниция трябва да бъде с цел привличане на купувачи. Но за да се избегнат намаления на цените по време на предварителни телефонни разговори, посочете, че е възможно обосновано договаряне след оглед на място.

След като съставите обявата си, препрочетете я за граматически грешки. Големият брой печатни грешки създава усещането за небрежен собственик, който също се е отнасял колата повърхностно.

Много недобросъвестни купувачи откровено лъжат, като показват по-малък пробег на автомобила. Но такава измама се разкрива още при първата проверка на автомобила и лишава небрежния продавач от шанса да намери бързо купувач.

Вашият коментар