Почивка не само на море а и …

Ваканция На море

Дори да не говорим за оферти за почивка във Велинград, понякога си е истинско предизвикателство, да намериш някаква оферта за почивка. Да, сега някой ще каже има платени реклами, които ми излизат на сайта, а фейсбук е пълен с такива, но те не са за най-предпочитаната от вас дестинация. Случвало ли ви се е, да търсите евтина оферта за Москва и да сте намирали такива съвсем случайно от някоя картинка или публикация във фейсбук?

Май не или ако да – то е само веднъж.
Ако искате просто за след един ден да отидете на някое близко място, с хубава природа, да си починете или да се порадвате на времето, шанса ви е ще е много малък, да намерите оферта, дори да не говорим за Велинград, а за някаква напълно различна дестинация, като например Варна, Банско и прочее. Ако искате да докопате приятната оферта с ниските цени и перфектните услуги, ще трябва търпение. Търпение от сорта на планиране няколко месеца преди това и да оглеждате няколко сайта на веднъж. За да намерите оферти за почивка във Велинград или която и друга дестинация да е, ще трябва да гледате винаги по няколко сайта и ще ви кажем защо. Забелязвали ли сте, че в някои от големите сайтове, пише — изчерпано на нашия сайт?

Това не ви ли е карало да се замислите, дали няма друга оферта, на друга цена в друг сайт? Много вероятно. Това, което трябва да направите, е да си маркирате няколко сайта, тези, които ви излизат на първа страница и да зададете същата дестинация и дати за настаняване, за да сте сигурни, че ще намерите най-добрата оферта за почивка. Хубаво, ще е да направите нещо, за което много хора дори не се и замислят — проверете описанието. Намерете същия хотел във всичките тези сайтове, да речем СПА хотел във Велинград и проверете, дали навсякъде е изписана една и съща информация, снимки и услуги. Ако описанията се разминават много, може да потърсите друг хотел, но ако пък искате да проверите дали има изобщо нещо вярно, по-добре звъннете на хотела, няма начин да няма телефон за връзка с тях. Кога има оферти за почивка? По празници. Естествено, тогава може и да има доста хора, но си направете сметката, че в България е доста трудно хотел да се напълни, че и да се препълни.

По празниците абсолютно винаги има оферти за почивки при всякакви условия, на всякакви цени. Естествено, щом става дума за оферти за почивка във Велинград, не си мислете, че ще можете да намерите повече от 40% отстъпка от цената. В много случай, отстъпката е между 10 и 20% и се добавя някоя промоция, като пропуск за някоя атракция или нещо подобно. Такива неща са доста приятни и хубави, ако може да ги разберете, преди да отидете в самия хотел. Ако знаете, къде ще ви излезе по-изгодно, но все пак искате да получите нещо интересно заедно в цената, проверете дали някой не е написал коментар под описанието на офертата на хотела. Това са най-полезните данни, които може да получите, преди да изберете вашият хотел.

Вашият коментар