На ски в Боровец

На планина Полезно Почивка Туризъм

Всеки е чувал за ски пистите в Боровец. Някои от вас може да са карали ски, други да са гледали многото провели се там състезания или пък просто ви се иска да го посетите.

Курортът е създаден от Цар Фердинанд и царското семейство като лятна ловна резиденция, но е развит като международен ски център през 70-те и 80-те години на 20 век. За развитието на курорта са помогнали Пепи Попангелов и баща му — Петър Попангелов старши.

Главното предимство на курорта е, че може да ви предложи много — на ски или сноуборд за всички възрасти, дори нощно каране.

Както всички други дестинации в България, Боровец също може да ви предложи различни места за пренощуване. Цените варират от според това дали ще се настаните във вила или къща за гости. В избора се включва и всеки хотел в Боровец, а разликите в цените може да видите според времето, в което ги правите резервацията. По-ранна поръчка е на по-ниска цена и обратно. Ако Боровец е ваша желана дестинация за ски и сноуборд, препоръчваме да си организирате почивката по-рано.

Вашият коментар