На почивка в България с кола под наем

Ваканция Полезно Почивка

 

Сезонът на отпуските започна и планирате да прекарате ваканцията си в България? Отличен избор! А знаете ли колко ще струва почивката ви с кола под наем в страната и как да разчетете разходите си?

За да изчислите сумата на вашите пътни разходи с кола под наем в България, добавете към наемната цена на автомобила за целия период, цената на допълнителните услуги и разходите за гориво. Така удобно можете да планирате маршрута си, както и да конвертирате стойностите.

След като съберете разходите по наема на колата, която сте избрали, включите допълнителните екстри и прибавите разхода за гориво, получавате пътните разходи за вашата ваканция с кола под наем в България.

Повечето фирми за рент а кар разполагат с подходящи автомобили за всеки тип почивка, независимо дали става дума за малка кола за града или за голям семеен автомобил. Всички модели, които се предлагат, трябва да са технически изрядни, а при необходимост може да се възползвате и от допълнителните екстри – детски седалки, GPS система. USB Modem, кола под наем с шофьор.

Мечтаете ли да се отпуснете по плажовете на Черноморието, в прохладата на планините или планирате да разгледате София? С кола под наем има толкова много неща, които си заслужава да видите.

Вашият коментар