Модни изображения с черни рокли

Полезно Почивка Съвети

Използвайки черни модели дрехи, можете да създадете различни модерни изображения.

Бизнес изображения

В гардероба на всяка бизнес дама със сигурност има дрехи, рокли от черен цвят. Това е преди всичко костюм – с пола или панталон или официална черна рокля. Може да се комбинира с блузи деколте или с поло яка с различни нюанси. За да направите изображението по-малко строго, можете да носите детайлите на костюма отделно. Например, носете обикновена туника с панталон и комбинирайте сако с черна рокля-калъф.
Когато създавате бизнес изображения, черното може да се комбинира не само с бяло, но и с пастелни тонове, нюанси на бежово и синьо. Лек копринен шал или кърпичка ще освежат визията.

Ежедневни изображения

Безкрайно много различни ежедневни визии могат да бъдат създадени с черни дрехи. Като основен елемент можете да използвате дънки, класически панталон или черна рокля с обикновена кройка. Комбинирайте ги със сака, жилетки, водолазки и блузи. На страниците на сайта ни alert.bg ще откриете азнообразие от черни рокли във всички дължини.

Например, черни тесни дънки могат да се комбинират с просторен пуловер на черно-бели райета. Допълнете костюма с бежова чанта и ярки обувки, например червени.

Вечерна визия

Вечерна черна рокля може да има всякакъв разрез, да бъде плътно прилепнала или пищна, къса или дълга. Нашите дизайнери използват черна дантела, пайети, мъниста, бродерия, кристали в декорацията на вечерни рокли.

Препоръчително е да комбинирате черна рокля с класически обувки на ток. Ако роклята е с отворени рамене, тогава тя може да бъде допълнена с болеро или наметка. Облекло с къс ръкав изглежда стилно в комбинация с ръкавици с дължина до лакътя.

Стил „Напълно черно“

Този стил предполага използването само на черен цвят в костюма. За да не изглеждат лъкове в този стил твърде мрачни, трябва внимателно да обмислите детайлите.

Най-простият образ в този стил е създаден с помощта на черен панталон, сако и риза. Имайте предвид, че такъв костюм не само отслабва, но и ясно очертава силуета, така че трябва да се уверите, че нещата „седят“ добре. За да направите изображението по-интересно, можете да използвате асиметрична кройка и кожени аксесоари. Това ще позволи да се компенсира монохромността на изображението.

Избор на звезди

Много известни хора предпочитат да използват черно в дрехите си не само в ежедневието, но и избират тоалети от този тон за най-тържествените събития.

Вашият коментар