Лекува ли рак сокът от нони?

Полезно

Когато стане дума за природни средства за укрепване на имунната система – обикновено повечето хора се интересуват дали те нямат и някакви други целебни сили срещу някои от най-коварните болести в съвремието. И тъй като темата е изключително интересна, в днешната публикация ще ви запознаем с едно от най-популярните напоследък растения – Morinda Citrifolia, от което се произвежда лековитият сок от нони. Срещу какво помага той и има ли силата да се справи с един от бичовете на 21-ви век – злокачествените туморни образувания – нека разберем.

За да отговорим възможно най-правдиво на поставения въпрос, най-напред трябва да изясним от какво може да се образуват раковите клетки. По начало те са мутирали нормални клетки, чието делене спира да бъде подвластно на законите на организма. Нарастват и се делят неимоверно бързо и така образуват тумори. Доказано е, че подобни мутации при клетките се случват от 6 до 10 пъти през живота на човек, но ако имунната система е достатъчно силна – то те биват отстранявани от тялото, без това до води до познатите неприятни последици. Изглежда ключът тук е да се погрижите за своя силен имунитет, а какъв по-добър начин за това от приемането на природни храни и напитки, богати на витамини и полезни вещества.

В тази връзка нони сокът, който може да срещнете в различни био магазини, на различна нони цена – бива чудесен начин да сдобиете организма си с всички полезни витамини и минерали, които за съжаление често липсват у храната, която приемаме. На какви вещества е богат целебния нони сок от bio-vital и може ли да спре мутацията на клетките в тялото – ето отговорите.

Споменахме, че сок от нони бихте могли да откриете почти на всякъде, но има био магазини като bio-vital.net, които предлагат по-голямо количество от целебната напитка (1000 мл.) на достъпна цена. Плодовете за този сок са отгледани в Хавай, където тропичният мек климат и плодородните почви образуват перфектното съчетание за отглеждането на Morinda Citrifolia растението. Вкусните и полезни плодове се събират грижливо и се изтискват внимателно, за да може полученият сок да притежава всички лековити свойства, които са присъщи и на растението. Той не съдържа консерванти и оцветители, а бива 100% натурален, което означава, че в състава му ще откриете:

– 18 различни аминокиселини;
– антиоксиданти;
– витамини;
– минерали.

Любопитен е още фактът, че в сокът от нони, освен изброените дотук полезни вещества, са открити и 25 фитохимикали, което превръща растението в единственото по рода си, имащо толкова много от тях в състава си. Ако не знаете какво са фитохимикалите – накратко това са неесенциални вещества, без които човешкия организъм може да съществува и които се съдържат в растенията. След направени изследвания обаче въпросните фитохимикали се оказва, че имат ползотворно влияние върху човешкия организъм и го предпазват от различни болести. Именно това е и една от силите на нони сокът, който гарантирано ще повлияе не само на имунната ви система, като я укрепи, а и на всички останали органи, системи и подсистеми в тялото ви.

Да се върнем обратно на темата ни – лекува ли целебният сок от нони рак, за да проследим възможно ли е наистина приемът на течността с плодове от Morinda Citrifolia да спре мутацията и деленето на раковите клетки.

Отговорът е – да! Макар и ефективен само срещу злокачествени туморни образувания в начален стадий – нони сокът е способен да противодейства на коварната болест. От друга страна, както вече споменахме – пиейки ежедневно органичния сироп от bio-vital ще подсилите имунната си система, така че да не се налага да се изправяте пред смъртоносни болести.

Повече за това как се консумира полезният сок от нони, каква е цената му и как да го поръчате ще откриете от сайта на Био СИ Витал ЕООД или с обаждане на телефон: +359 883 73 33 66.

Вашият коментар