Кредитите за младо семейство

Полезно

Статистиката показва, че хората, които искат кредит, са младите между 30 и 50 години. Те имат и всички предпоставки за отпускане на кредит, като чисто кредитно минало и обезпечаване на заема чрез заплатата.

Тяхното одобрение може да се получи до няколко часа, както и парите. Това е много добре за едно младо семейство, което иска да покрие всичките си нужди, а ето какви могат да бъдат те:

Ипотечен кредит за закупуване или ремонт на недвижимо имущество

Българите са сред първенците, които имат собствено жилище. Това може да се обясни много просто с тази поговорка „моя дом, моята крепост“. В желанието си младите семейства да имат собствен дом или да направят освежаващ ремонт, те теглят кредит. Изплащането на кредита е споделено. Същото важи и при ремонта. Ако и вие сте от тези семейства, потърсете финансова помощ от банките.

Кредити за почивка или пътуване

Това е така наречения бърз кредит, който е планиран няколко месеца преди това. Лятната отпуска наближава, а вие сте нетърпеливи да заминете на мечтаното пътешествие. Изтеглете кредита, отдайте се на преживяването, а след това го погасете от заплатата си или на няколко равни месечни вноски.

Кредит за купуване на автомобил

Всяко младо семейство иска да бъде мобилно, особено ако има малко дете.  Затова и закупуването на автомобил е напълно оправдано. Има много бързи кредити от банки или финансови институции, които биха ви отпуснали заем за нов автомобил.

Рефинансиране на други кредити

Можете да изтеглите кредит, за да погасите други задължения и така да намалите вноските или пък лихвата по тях. Изгодна сделка е и да обедините задълженията си в едно и така да плащате месечни вноски само за едно нещо.

Като заключение бихме казали, че само една заявка ви дава възможности да получите своя бърз кредит за всички ваши нужди.

Вашият коментар