Когато зимата отново ни изненада

Интересно

Може би малко се разглезихме с последните „меки“ и топли зими, а може би и забързани в ежедневието, смятаме че си имаме всичко, докато не се събудим в понеделник сутринта и навън е минус десет, а пътувайки за работа, трябва да сменим няколко превозни средства, които за съжаление никога не идват навреме. Такива мисли се въртят в главата ми, след като установих, че по стар български обичай, зимата е „изненадала“ и мен и нямам наистина топли обувки и добро зимно яке за нахлуващия „арктически студ“. Както много от вас и аз не разполагам с много средства, затова и не обичам да си губя времето в МОЛ-а, където освен, че е винаги блъсканица, лъскавите витрини отблъскват с още по-„лъскави“ цени.

Така мръзнейки и пристъпвайки от крак на крак на поредната спирка на любимия градски транспорт, в главата ми се роди мисълта, че щом в интернет има всичко, няма начин да няма и решение за моя проблем. Отворих браузъра на телефона си и потърсих онлайн магазини за дрехи. С това търсене започна всичко.

Първият магазин, който привлече вниманието, ми се казва City Style и ми стана интересен, защото предлага маркови облекла и обувки от Англия, а цените са съвсем „човешки“. Има и бърза доставка, която е добра предпоставка за това, че няма да получа избраните стоки, когато дойде пролетта. Разбира се щях да си изпусна рейса, докато разглеждах огромното разнообразие, предлагано в сайта, но дори и това да се беше случило, нямаше да съжалявам, защото за броени минути успях да намеря това, което ми трябва.

Любопитството убило котката, казват англичаните, а може би това важи и за мен, но в добрия смисъл, защото продължих да търся и така попаднах на втора находка – онлайн магазин Моник, който привлече вниманието ми с богатия избор дрехи, обувки, бельо и акессоари, подредени в спретнати категории и с много подробни снимки и описания. Ако и вие имате своя любим онлайн магазин, можете да го споделите с мен, за да го добавя към списъка си!

Вашият коментар