Карти на България: къде да намерим наистина полезни?

Полезно

За да четете това, вероятно обичате да пътувате. Като страна, запазила много от миналото си в трунопроходими пътища, страховити скалисти местности, красива дива природа и редица културни забележителности, можем спокойно да твърдим, че България определено е страна, в която има какво да видим винаги.

“ Земя като една човешка длан…
Но по-голяма ти не си ми нужна,
Щастлив съм аз, че твойта кръв е южна,
че е от кремък твоят стар Балкан…“

Тези думи на Георги Джагаров разцъфват в сърцата ни всеки път щом се докоснем до природните красоти около нас, пазещи дълга история с велики дела и ухаещи на билки и вековни гори. За да посетим, обаче всички прекрасни места, които желаем в нашата родина, не е лошо да знаем маршрутите до местностите, които ни вълнуват. Карти на България на marshruti.eu: къде да намерим наистина полезни? За радост вече съществуват изключително удобни за ползване карти онлайн, като Marshruti.eu и то безплатно. С такива виртуални карти можем да се ориентираме лесно и то по всяко време. Инструментът, играещ ролята на GPS, предлага няколко карти в едно. Освен това, можем да разчитаме, както на географска, така и на сателитна карта.

Карти на България: къде да намерим наистина полезни?

Така можем да зададем желаната точка, до която възнамеряваме ада стигнем и веднага ще можем да видим ясно очертан маршрут, оцветен в син цвят. Освен това на екрана се показват и съответните километри, които ни предстои да изминем. Ако желаем можем да изберем и друг, алтернативен маршрут, като за целта можем да добавим допълнителни точки към пътешествието във виртуалната карта, което се случва лесно с изместване на на очертаната линия с курсора. По този начин можем много лесно да преценим ситуациите, както и да изберем как и по кое време можем да достигнем от едно на друго място, имайки представа за всички подробности във всеки един момент.

С удобните онлайн карти на България, можем да се опитаме да се изгубим, но едва ли бихме имали успех. Под създадения маршрут, ще видим описание на местата, през които преминаваме, независимо дали улиците са ни напълно непознати. С други думи, с достъпа до виртуалните карти на България, можем лесно да разберем къде сме и накъде сме се запътили, както и колко време и километри ни остават до крайната дестинация. Всеки, който обича да открива нови места по света и у нас, може да се възползва от тези безплатни инструменти, даващи пълна информация за целия път. За повече информация, вижте в Marshruti.eu и винаги можете да изберете да смените маршрута, като част от приключението.

Вашият коментар