Как да стимулираме партньора си по време на еротичната игра?

Интересно

Сексът е едно невероятно изживяване, но понякога партньорите се нуждаят от допълнително стимулиране, което да засили още повече тяхното удоволствие. Съществуват различни секс играчки, които могат да бъдат използвани от двамата или поотделно, като най-често използвани са дилдата. Дилдото е атрибут, който се използва за вагинално или анално проникване и носи невероятно удоволствие на партньорите. Освен това може да се използва и индивидуално за самозадоволяване.

Дилда на достъпни цени ще откриете в онлайн магазин Kex.bg. Те се направени от най-различни материали, меки и по-твърди, като и предназначението им също е различно. По-меките са и по-гъвкави и могат да се използват от все още начинаещите, които досега не са използвали секс играчки. По-твърдите модели са направени от стъкло или неръждаема стомана, като те могат да бъдат използвани при температурни игри, тъй като материалът позволява да бъде затоплен или охладен. Това са моделите, които са подходящи за вече напредналите в използването на секс играчките. Големината на дилдата също е различна, както и тяхното предназначение. Една част са за стимулиране на Г-точката при жените, а други стимулират простатата при мъжете или ануса и при двата пола.

Съществуват и страпон колани, които са предназначени за двойки с по-нестандартно мислене по отношение на секса и за да постигнат максимално удоволствие биха разменили своите роли.

И нека не забравяме и онова двустранно дилдо, което едновременно може да достави удоволствие и на двамата партньори. И в двата си края то наподобява пенис, като едната страна е по-тънка и подходяща за анално, а другата по-дебела и подходяща за вагинално проникване.

Kex.bg е онлайн магазин за висококачествени секс играчки на достъпни цени. Разгледайте сексуалните атрибути, които ви очакват тук и изберете онова, което ви се струва най-подходящо за вас и вашия партньор. Дискретността при поръчката ви е гарантирана.

Вашият коментар