Има ли магазин за авточасти с доставка до адрес?

Почивка

Какво може да зарадва един потребител, когато пазарува в онлайн магазин за авточасти? Преди всичко това са намаления и актуални промоции на продукти, които са с високо качество. В онлайн магазин за авточасти Avtochastionline.com може да срещнете много отстъпки, които зависят от политиката на дистрибуторите, с които фирмата работи. Тези специални цени се предлагат, когато това е обявено от конкретния дистрибутор за конкретните продуктови групи. Компанията се старае да актуализира специалните предложения в сайта си и да радва клиентите с редовни намаляния на различни стоки. За лоялни клиенти те предлагат редица отстъпки при всяко следващо пазаруване. При определени условия намаления на редовните цени се и на нови клиенти, с които се договарят индивидуално при изпълнение на поръчката.

Има ли магазин за авточасти с доставка до адрес?

Каталогът на магазина предлага огромно разнообразие от резервни авточасти за всички автомобилни брандове, които се предлагат на българския пазар – немски, френски, японски, италиански, испански и още много други. Освен авточасти може да намерите и много други продукти за почистване, грижа и поддръжка на автомобила. Целият този асортимент е разпределен в категории и подкатегории, за да може по-бързо и лесно да се ориентирате в съдържанието на този виртуален магазин и да спестите време и усилия. Поръчването става бързо, без да се изисква никаква регистрация и потвърждение от администратор.

Всички продукти, които може да поръчате на сайта, са в наличност на склад, който се намира в град София в ж.к. Гоце Делчев. Това означава, че фирма Аутоекспрес-7 ЕООД не е посредник, който препродава авточасти, а е официален вносител за България. Закупувайки артикул от онлайн пространството, клиентът няма да чака дълго време, за да се поръча тепърва от производителя и чак тогава да дойде дотук. Целият процес на доставка се извършва в максимално най-кратки срокове – до един или два работни дни. Всеки клиент има право да избере коя куриерска компания да избере. Може да посочите точен адрес, на който да получите пратката, или офис на куриерите, откъдето да си я вземете. Доставката се заплаща с наложен платеж, но има и други форми на плащане, които трябва да уточните предварително с някой от служителите. Има случаи, в които доставката се поема от Avtochastionline.com до офис на Еконт при определени условия, описани в страница Доставка.

Когато случаят е извънреден и се нуждаете възможно най-бързо от резервната авточаст, която сте получили, ще имате възможност да оправите щетата бързо, защото пратката ще е при вас на следващия ден. Ако има някакво съответствие или искате да замените продукта, може да го направите в 14 дневен срок, ако не е нарушен търговския му вид и е запазен касовия бон.

Оставете грижата за автомобила си на магазин за авточасти Avtochastionline.com, който работи съвместно с автосервиз Аутоекспрес-7. Там предлагат ремонтни дейности на всякакви превозни средства с високо качество на ниски цени. Екипът на компанията е с нужното образование и е обучен според определени критерии и изисквания. Служителите са изключително професионалисти, които могат да ви съдействат или да ви дадат компетентно мнение, когато се колебаете в избора си на авточаст.

Вашият коментар