Идеалната почивка

Почивка

Лято е! Слънцето пече с пълна сила, настроението е приповдигнато, а високите градуси ни карат все по – често да се замисляме за някое място, на което да избягаме и да се скрием от палещите лъчи. Море, планина, спа курорт, край басейна, на вилата или в някой европейски град, за всеки човек идеята за почивка е различна.

Важното е да намерим място, на което да забравим за ежедневието, да се разтоварим, да се освободим от грижите и да се отдадем на пълен релакс.

И ако все още се колебаете, къде може да отидете, ето няколко предложения:

Море

Това безспорно е най –предпочитаното място за лятото. За уикенд или за седмица, кой не обича да се зарови в пясъка и да се гмурне в солените води. Бризът, залезите, спокойните вечери край брега. Трябват ли ви още причини, за да не изберете морето за своята идеална почивка?

Планина

Ако не си падате по горещините, какво ще кажете за едно планинско бягство? Трекинги, почивка в някоя хижа, или просто релаксиращи разходки сред зеленината и свежестта на планината са идеалният начин за почивка на всеки, който харесва активностите.

Спа хотел

Уморени сте от ежедневието. Затрупани сте от работа през седмицата и имате нужда от пълен релакс, от нещо, което да ви накара да се отпуснете и да забравите за света около вас. Спа хотел ще бъде един чудесен избор, а благодарение на процедурите и спокойната обстановка, ще се почувствате като нов човек.

Уикенд в чужбина

Надали има някой, който да не се зарадва на уикенд (а защо не и седмица) в чужбина. Европа вече е по – достъпна от всякога, а с малко предварително планиране може да имате едно незабравимо лято. Без значение дали изберете екскурзия със самолет, пътешествие с кола, дали сами ще резервирате или ще се доверите на организирана почивка, едно пътуване в друга страна ще остави незабравим спомен у всеки човек.

Обиколка на страната

Не сте човек, който обича да бъде на едно място. Постоянно търсите нови и нови предизвикателства и приключения. Защо да изберете тогава само едно място. Пътешествайте! Направете обиколка на страната. Само начертайте маршрут и се отдайте на опознавателен тур. Със сигурност има много места, които ще ви очароват и ще ви накарат да преоткриете красивата природа и забележителности.

След като вече ви дадохме идеи за идеалната почивка, може би пред вас стои и логичния въпрос. За всяка от тях трябват средства. Но и за тях имаме идея – Proficredit.bg.

Възможностите, които компанията предлага на своите клиенти, са пари на заем с равни месечни вноски. За да бъдат достатъчно гъвкави, кредитите, които те отпускат, са с размер на главницата между 100 и 5000 лева и срок за погасяване между 4 и 24 месеца.

По този начин потребителите могат да получат необходимата им сума пари на заем, която да връщат чрез удобни за тях равни месечни вноски.

Може да заявите своето желание за бърз кредит онлайн, през формата на сайта по всяко време, да кандидатствате по телефона в делнични дни, или да посетите някой от офисите на ПРОФИ КРЕДИТ България.

За да кандидатствате, трябва да разполагате единствено с лична карта, да сте български гражданин или със статут на постоянно пребиваващ на територията на страната, да сте на възраст между 18 – 80 години и да разполагате с официално доказуеми регулярни доходи от трудов, граждански договор или от пенсия.

За по – голямо удобство, потребителите могат да изберат допълнителна услуга „Фаст“ – приоритетно разглеждане на искането за отпускане на потребителски кредит или допълнителна услуга „Флекси“ – гъвкав погасителен план с възможност за отлагане на определен брой погасителни вноски; намаляване на определен брой погасителни вноски; смяна датата на падеж.

Proficredit.bg ви помага да направите лятото по – свежо, по – спокойно и е вашият партньор в организацията на идеалната почивка.

Вашият коментар