Защо да си купуваме тестери на парфюми

Съвети

 

 

Тестерите за парфюми са предназначени за използване като пример за аромата по витрините на магазините и парфюмерийните бутици, но производителите често произвеждат повече тестери отколкото всъщност се нуждаят. Затова и доста често можем да видим в онлайн магазините, както и в търговската мрежа да се продават тестри вместо оригинални парфюми. А защо не опитате да си вземете такъв? Те мириш точно както и оригиналните парфюми.

 

Функция на тестерите:

Когато производителите на парфюми пускат в търговската мрежа новите си аромати, те изпращат и няколко шишенца, от които да се тества парфюмът. Те обикновено биват поставяни на рафта при другите парфюми, където клиентите могат да се напръскат, за да тестват аромата преди да си го закупят. Тези тестери по принцип не са създадени, за да бъдат продавани, затова обикновено са в семпли кутии вместо обичайните опаковки с логото на бранда, които са предназначени за реална продажба. Понякога тези шишенца дори биват изпратени без капачка, предполагайки се, че ще бъдат използвани често от заинтересованите клиенти, които нямат достатъчно време, за да махнат капачката. След всичко казано сме длъжни да ви уверим, че въпросните шишенца съдържат 100% от същата парфюмна течност, която се намира и в пакетираните парфюми, които са за продажба.

 

Погрешни схващания за тестерите:

Тестерите на парфюми, които се продават всъщност никога не са били използвани. Това са допълнителни „екстра“ бройки, които остават налични, но никога не са били поставяни на витрините на магазините в търговската мрежа. В повечето случаи търговците на дребно закупуват с отстъпка тези останали при производителя тестери и след това ги пускат за продажба в сайтовете си или директно в магазините си.

 

Ползи от тестерите:

Когато си купувате любимият аромат, всъщност вие плащате не малка цена за брандирането, маркетинга и опаковката на парфюмите. Обичайно можете да закупите тестер на сравнително по-ниска цена, отколкото бихте дали за продукта като цяло, когато е опакован. Ароматът е един и същи – в крайна сметка, тези шишенца са направени така, че да ви омаят и да ви накарат да поискате да си закупите оригиналната опаковка, затова те задължително трябва да миришат добре.

 

От къде да купите:

Онлайн можете да намерите доста сайтове, от които да си поръчате тестер на желаният от вас аромат. Единственото, което трябва да направите е да четете добре описанието на продукта.

Вашият коментар