Защо българите обичат да пътуват в чужбина през зимата?

Почивка

Дестинации като Дубай, Малдивите, Балеарските острови, както и най-различни държави в Азия, Северна и Южна Америка вече не са мираж и далечна мечта. Българинът отдавна излезе от руслото, че на море се ходи само през лятото. Все по-често виждаме българи, които пътуват до екзотични дестинации и то не кога да е, а през зимния сезон.

Но каква е причината и защо някои определени дестинации са толкова популярни? Ще се опитаме да си отговорим на този въпрос в следващите редове.

Дубай

Столицата на едноименното емирство в ОАЕ (Обединени Арабски Емирства) се превърна в една от най-популярните дестинации, не само в света, но и у нас.

Всяка година лъскавият град привлича все повече туристи, в това число и българи. Факт е, че една почивка в Дубай не е от най-евтините, но за сметка на това ще се наслаждавате на всяка прекарана минута там, гарантираме ви.

А ако се притеснявате за парите, винаги може да се доверите на CashCredit, който ще финансира екскурзията на мечтите ви до една от най-популярните туристически дестинации.

Малдиви

Островната държава в Индийския океан ще спечели сърцата ви в момента, в който стъпите там.

Със своите китни острови, кристално чиста вода и невероятна природа, Малдивите ще се превърнат в задължителна дестинация всеки път, в който обмисляте почивка.

Една почивка до Малдивите ще си струва всяка стотинка, която отделите за нея.

Подобни изживявания нямат цена и ние вярваме, че всеки трябва да си подари подобен подарък поне веднъж в живота.

Бали

Още един остров, който ще ви се струва като нещо излязло директно от мечтите ви.

Част от Индонезия и един от най-големите острови в страната, Бали е една от най-предпочитаните и популярни дестинации сред българите.

И не е трудно да разберем защо – тропическото му разположение осигурява на посетителите много слънце, а кристално чистите води на Индонезийски океан ще ви позволяват да видите и най-малкия детайл.

Тайланд

Една задължителна дестинация, ако сте си намислили почивка в Източна Азия.

Тайланд и столицата му Банкок са място, което съчетава в себе си, невероятна природа, богата история и впечатляваща култура.

Това място ще ви спечели с милото отношение на местните хора, невероятните гледки, които ще видите, а и цените там са изключително евтини.

Тайланд със сигурност е място, което ще ви обогати и ще ви накара да се върнете там отново.

Други дестинации

Разбира се, няма как да не отбележим още няколко популярни дестинации, до които да отскочите, като:

  • Мавриций;

  • Куба;

  • Сингапур;

  • Доминиканска Република;

  • Виетнам;

  • Мексико;

  • Филипините;

  • Шри Ланка;

  • Виетнам;

  • Малайзия.

 

easybook

Вашият коментар