Вижте кои обувки трябва да премахнете от гардероба, ако държите на модната си визия

Полезно

Със сигурност всяка дама чака с нетърпение старта на летните разпродажби. Защото няма нищо по-хубаво от това да се сдобиеш с нещо модерно на половин цена.

Много е важно обаче да не прекаляваш с шопинга, а да взимаш само най-необходимото. Като нищо може да се окаже, че купуваш нещо, което отдавна е излязло от мода.

За да улесним живота ти, днес ще ти разкажем за обувките, към които не трябва да посягаш за нищо на света.

Белринки

Като цяло този тип дамски обувки се смятат за шампиона на модните тенденции. Те бяха хит дълго време, но определено вече трябва да им дадеш почивка. Истината е, че това съвсем не е най-привлекателната обувка. Особено ако е направена от евтини материали. Подобна обувка оказва лошо влияние на стъпалото и походката.

Популярността им се дължеше на факта, че това бе единственият заместител на обувката на ток. Но сега вече има голям избор – еспадрили, затворени чехли, мокасини…

Имаш избор. И най-важното – няма да вредиш на краката си.

Сандали на платформа

Високи обувки и къса пола! За щастие, времето на тези тенденции си отидоха, така че тези уродливи сандали нямат място в гардероба ти.
Пожертвай няколко сантиметра от ръста си и заложи на сандали без платформа!

Кецове на платформа

Кецовете на платформа също постепенно отиват в миналото. Някога те бяха истински хит, но вече модата им мина. Причината е в това, че подобна обувка, според стилистите, не издължава, а точно обратно – скъсява силуета. Освен това, те изглеждат твърде масивни.

Изобщо не е трудно да намериш с какво да замениш кецовете на платформа. Във всеки магазин се предлагат нормални гуменки. А ако толкова много искаш да прибавиш някой друг сантиметър към ръста си, заложи на обувките с по-дебела подметка. Но по-добре избери модел, който изглежда елегантно, например затворена обувка с връзки, чехли или високи еспадрили с връзки.

Летни ботуши

Летните ботуши изглеждат нелепо и неуместно. Лачени, велурени, кожени – те са навсякъде! Напълно неразбираемо е на какво се дължи популярността им, при условие, че изобщо не разкрасяват притежателките си.

Ботушите само крият достойнствата ти. Хвърляй ги в боклука без изобщо да съжаляваш, защото редът им няма да дойде повече!

А ако толкова много ти се иска да носиш затворена обувка и през лятото, по-добре си вземи нещо от плат. Но не забравяй, че в тях е толкова топло, колкото и в маратонките. Затова е добре да ги носиш, когато градусите навън не надхвърлят 20. За всички останали случаи – има сандали, чехли и еспадрили./jenata.blitz.bg

Вашият коментар