Развлечения и семейни хотели в Банско – Регнум

Ваканция На планина

Въпреки че снегът тази година така и не пожела да обърне внимание на София, зимата все още е тук и, ако отдавна планирате да се отдадете на заслужена зимна почивка, то януари е точният месец, а Банско – точното място за това. В популярния зимен курорт ще намерите приятни и уютни семейни хотели, които ще направят вашата почивка наистина пълноценна, а за любителите на зимни спортове отдавна е ясно, че Банско е правилният избор, защото именно там можете да се насладите изцяло на хобито си, без да изпитвате никакви притеснения за организацията на почивката си. Банско е и зимният курорт с най-богат избор семейни хотели, което предполага огромна конкуренция и високо качество на услугите. 

Ако все още не сте избрали своя хотел, ви препоръчваме Регнум. Хотелът е разположен удобно, в непосредствена близост до ски зоната, но и много близо до центъра на града. А приятната гледка, която го заобикаля, ще отмие умората ви още в първия миг, когато стъпите там, за да можете да се насладите на една наистина пълноценна и активна почивка.

В Регнум ще можете да се насладите на богат набор услуги и удобства, като рум сървиз, мини бар, събуждане по телефона, пране и гладене, паркинг и подземен гараж, фризьорски салон, маникюр и педикюр, детегледачка, детски клуб и какво ли още не. А за активната ви почивка са на лице ски и сноуборд под наем, сектор за стрийт фитнес, мини игрище за футбол и баскетбол, билярд, тенис на маса и велосипеди под наем.

Когато говорим за истинска зимна почивка обаче, не трябва да споменаваме само вътрешните удобства на избрания хотел, все пак отиваме в планината заради красотата на нейната природа и възможностите за спорт, които ни предлага тя. Банско разбира се е известно със своите ски писти, но в близост до Рагнум ще откриете още привлекателни възможности за прекарване на времето на чист въздух. Може би те са по-популярни през пролетта и лятото, но няма как да не споменем планинските преходи, скалното катерене, офроуд и АТВ-тата, ездата, картинга, голфът и най-екстремното – рафтинг по река Струма през пролетта. Всички тези възможности да упражнявате хобитата си, са на разположение в Банско и в зависимост от сезона, имате възможността да се насладите на това, което обичате да правите в свободното си време. Сега обаче е време за ски и, ако вече сме успели да привлечем вниманието ви с това предложение за зимна почивка, остава само да изберете дали ще резервирате стая или апартамент и да уточните датите за почивката си. А в Регнум имате възможността да избирате дори гледката от прозореца си, така че със сигурност ще останете доволни.

Зимата е един от най-красивите сезони, но когато сме тук долу, в големия град, някак си не можем да усетим тази красота, защото виждаме само кишата и леда, редовните задръствания на път за работа и студа наоколо. Но в Банско всичко е различно, а вашата зимна приказка може да започне още сега, като незабравимите мигове от нея ще оставят сладки спомени за една наистина пълноценно прекарана отпуска, дори и когато навън е толкова студено и мрачно. Планината е величествена и красива през зимния сезон, а адреналинът, който може да ви осигури тя, не може да се сравни с нищо друго. Шеметното спускане по белите писти сякаш ви дава криле. А, ако не сте любители на зимните спортове, и искате само спокойствие и чист въздух, имате възможност да избирате от всички други услуги и удобства, които предлага хотел Регнум в Банско. Независимо какъв ще е сценарият на вашата зимна приказка, вие несъмнено я заслужавате, за да презаредите с енергия за предстоящата година – подарете си малко зимна красота!

Вашият коментар