Полезни съвети за подбор на стил, ако сме гости на сватба

Полезно Съвети

Сватбеното облекло е важно не само за булката и младоженеца. Появата на гостите също играе важна роля в празнуването на основното събитие в живота на младоженците. За да не разваляте впечатлението и да отговаряте на стила на сватбата, изберете внимателно празничното облекло. Нашия магазин ще ви помогне да изглеждате елегантно и с вкус.

Стилни дамски дрехи

Нека поговорим за сватбените дамски дрехи. Какви рокли за шаферките ще украсят празника, но няма да засенчат красотата на главния герой на този вълшебен ден.

Първо, нека поговорим какво точно не е необходимо да носите:

Отворени рокли. Твърде късата рокля, дълбокото деколте, отвореният гръб и голите части на тялото не са най-добрият вариант. Роклите за шаферките не трябва да привличат вниманието и да сексуализират образа.

Бяла рокля. Този цвят по право принадлежи само на булката. Изберете различна палитра за вашия гардероб.

Черна рокля. Не мисля, че си струва да обяснявам, че този цвят може да се асоциира с траур и да предизвика негативни емоции, особено сред по-възрастните гости, които все още вярват в поличби.

Кожени дрехи. Кожена рокля или пола ще изглеждат груби и дори вулгарни в такъв специален ден като сватбата.

Дънки. Понякога искате да разтегнете любимия си деним, но си кажете „спри“. Тези дрехи определено не са за празника. По-добре е да носите класически панталони или рокля.

Ако сватбата е тематична и се спазва определена цветова схема, не бива да пренебрегвате тези изисквания. Добре е, когато сватбените рокли за гости се вписват в стилистичната концепция на празника. Тоест, ако булката поиска зелено облекло за близките си приятелки, не трябва да носите червена или оранжева рокля.

В случай, че сватбата се състои в студения сезон, изберете нещо от демисезонни дрехи.

Предлагаме да се запознаете с изображенията на сватби за жени, които могат безопасно да се носят от дами от всички възрасти:

Костюмът с панталон ще бъде достойна алтернатива на роклята. Комплект панталон + сако е много подходящ за есенно-зимния период, когато ресторантът, където се провежда празникът, може да бъде доста изискан. Изберете бежово, кайсиево, розово, прасковено и всички пастелни цветове за костюм с панталон.

Роклята е най-популярният вариант на дрехи за празника, който е много популярен сред жените. Предлагаме ви няколко стила, които са подходящи за специален повод: коктейлна рокля, калъф, рокля А-силует, рибка, рокля тип пачка, рокля в гръцки стил. Изберете ярки цветове – жълто, синьо, бордо, фуксия. Нежните нюанси включват тюркоазено, небесно синьо, мента и лилаво. А тъмните са скучни тонове – сиво, кафяво, синьо-черно остават за офис тоалет.

Елегантните блузи заедно с пола или панталон привличат вниманието на по-възрастните жени. Младите момичета обаче могат да носят и елегантна блуза с волани или допълнителни аксесоари. Дължина на миди пола или малко над коляното ще бъде оптимална.

Сарафани. Ако сватбата се пада на горещ сезон, можете да предпочетете лек сарафан от шифон, сатен или коприна. Флорални мотиви, геометрични орнаменти, както и етнически модели ще бъдат алтернатива на монохромните модели.

Не забравяйте, че всичко е добре в умерени количества. Оставете екстравагантните тоалети за клубни партита, твърде семпъл тоалет – за делнични дни. И сега е моментът, когато трябва да изглеждате спретнато, доста сдържано, но празнично и тържествено.

Вашият коментар