Къде почиват най-известните футболисти в света?

Днес ще разгледаме дестинациите за лятна ваканция на трима световноизвестни играчи и се надяваме да ви помогнем да изберете мястото за следващото си пътуване.

В тази статия ще разгледаме най-добрите места, които футболистите са посетили през последните два месеца.

С всички пари, които правят, се очаква да пътуват до най-атрактивните дестинации по света. Вижте списъка и ни кажете кое от тези места бихте искали да посетите?

Лионел Меси – Ибиса

Лионел Меси е истинска суперзвезда, често споменавана като Кристиано Роналдо – и в зависимост от това, когото питате, това обикновено е разделение между тези двама за титлата най-велик жив футболист. Меси е коронясан за най-добрия играч в света общо пет пъти, което го прави един от най-успешните футболисти в историята. Имаме основание да твърдим, че в следващата среща между Барселона и Фаренцварош, каталунският тийм е фаворит с футболни залагания за краен резултат с коефициент 1.10 заради фигурата на Меси.

Аржентинецът е забелязан да пътува със стил на супер яхтата си около Ибиса. Когато един фен чу за луксозното пътуване с яхта на суперзвездата, той изплува на един километър към морето, за да поздрави плеймейкъра на Барселона, а авантюристичният фен дори беше поканен на борда за питие. Изглежда, че Ибиса е избраната дестинация за футболистите на Ла Лига. Всъщност и Роналдо, и Меси наеха луксозни яхти, за да почиват на едно и също място, точно по едно и също време. Яхтите им в крайна сметка са били акостирани само на метри една от друга.

Кристиано Роналдо – Мароко

Роналдо е един от най-търсените спортисти в света.

Роналдо също е запален пътешественик, осъществявайки множество почивки през цялата година. Суперзвездата особено харесва Мароко, дори се противопоставя на забраните за пътуване, наложени  от клуба му, за да се отправи към окъпаната от слънцето северноафриканска държава.

Тъй като залогът е толкова голям за отбора му, не е изненада, че те са нетърпеливи да поддържат своя звезден играч щастлив и концентриран.

Неймар – САЩ, Ибиса

Нападателят на Бразилия и Барселона стана известен с нахалната си, лекомислена личност, което личи от хедонистичните пътувания, които предприема напоследък.

 

Звездата имаше златна почивка през лятото на 2016 г., която го видя да се забавлява из САЩ, срещайки Стивън Къри, Майкъл Джордан и Джъстин Бийбър в процеса. Неймар, подобно на колегите си от суперзвездите от Ла Лига, също е прекарвал време в Ибиса, като редовно пътува до острова, за да се възстанови по време на извън сезона.

 

Три от най-големите футболни звезди в света са почивали на Балеарския остров. Защо? Е, това е много близо до мястото, където играчите живеят (на континентална Испания), което означава, че могат да избягват дълги полети и могат бързо да се върнат към тренировките, ако е необходимо.

 

Ибиса също е много разнообразна дестинация, с всичко – от плажове, йога лагери, национални паркове и разбира се процъфтяващ нощен живот – идеален за разпускане след дълъг, тежък сезон. Това също е изключително готина и модерна дестинация. Фактът, че огромни известни звезди като споменатите по-горе също често посещават дестинацията, допълнително подсилва факта, че Ибиса все още е мястото, което трябва да се види съвсем скоро. Надявам се статията да ви е била интересна.

Вашият коментар