Как да прогнозираме мачове презицно?

 

 

Почти всички хора по земното кълбо обичат футбола. Не само това, но и те обичат да залагат на него и да печелят пари от това.

Прогнозирането на мачовете обаче съвсем не е лесно. Ето някои полезни съвети, споделени от Winbet.

Познавайте добре играта

Дори да нямате големи познания за футбола, можете да получите информация за мачовете, като гледате видеа в YouTube и проверявате резултатите в Google и различни футболни приложения.

Това помага и подобрява вашите познания по футбол, а с подобрените познания идва и по-доброто разбиране за това как функционира този спорт. Следователно, така и прогнозирането е по-лесно.

Търпение

Много пъти хората правят грешката да бързат да прогнозират мачове. Неправилно е да правите повърхностен анализ преди да направите залог, защото шансовете за загуба са големи. Вместо това се опитайте да упражнявате търпение, като внимателно търсите коефициенти, слушате инстинкта си и избирате правилните срещи, които да предскажете.

Не залагайте според пристрастията си

Това е често срещан проблем за онези, които искат да спечелят бързо голяма сума. Вълнението е страхотно, но не позволявайте да замъгли съзнанието ви. Придържайте се към стратегията си и анализирайте всеки футболен мач.

Ако вашият залог се окаже неуспешен, не бързайте да правите залог отново с удвоена сума.

Внимавайте с парите

Не забравяйте за разумното управление на парите. Трябва да имате ясен лимит на средствата, които сте готови да загубите с един залог.

В никакъв случай залагайте повече от това, което можете да си позволите да загубите. В противен случай рискувате да претърпите големи загуби.

Качеството е по-важно от количеството

Всички познаваме комарджии, които правят залози на 20 до 30 мача в различни лиги всеки ден, нали? Повечето от тях в крайна сметка губят всичките си трудно спечелени пари. Успешните залагащите хора обаче залагат само на най-много 30 мача на месец, дори не ежедневно.

Те отделят време за намиране на мачове с ценни коефициенти. Букмейкърските залози не са състезание за човека, който има най-голям брой залози. Ефективността, надеждността и редовността са най-ценните неща, когато става въпрос за прогнозиране на футболни мачове.

Никога не търсете сигурни залози насила – трябва да разберете, че има дни и периоди от годината, в които е трудно да се намерят добри коефициенти.

Статистика

Статистиката е вашето хранилище за знания. Можете да намерите всяка информация, от която се нуждаете, в интернет.

Проверете головете, отбелязани от въпросния отбор и състоянието му, за да предскажете мача. Колко жълти картони са възможни? Отборът нарушава ли правилата? Колко корнери е имало в последния мач? Какво е средното притежание на топката?

Това е важна информация, без която не можете.

Предимство на домакините

Според статистиката, отборът с домакинско предимство се представя много по-добре. Имайте това предвид, когато залагате и разберете къде ще се играе мачът.

Добре е да приложите тези данни, когато изчислявате коефициентите за залагане за отбор. Домакинският терен може да помогне за победа в мач дори срещу по-силни тимове. Причините за това са много! Например, феновете на родния терен са много повече от феновете на гостуващия отбор. Това оказва голямо влияние върху психиката на играчите.

Вижте календара на отбора

Преди да направите залог, уверете се, че разполагате с жизненоважна информация за това кои играчи са контузени или са излезли в отпуск, за да играят мачове на националния си отбор.

Освен това вземете под внимание онези, които наскоро са играли състезания за своите държави и са уморени от дълги полети. Например играч, идващ от Кения в Англия ден преди конкретна игра, може да повлияе отрицателно на резултатите.

Друг сценарий е, когато даден отбор се състезава в множество първенства едновременно. Тогава идва нуждата от почивка и това си личи в играта. Ето защо е добре залозите с отбори с натоварена програма да бъдат много предпазливи.

Вашият коментар