Дългосрочни залози на Мондиал 2018 от Национална лотария

До началото на световното първенство 2018 в Русия остават малко повече от 20 дни. Любителите на залозите със сигурност вече са почнали да правят своите прогнози за световните финали. Освен че може да залагате на всеки един мач от турнира, то има много дългосрочни събития, на които може да пускате залози. В тази статия ще разгледаме какви дългосрочни залози за Мондиал 2018 предлага българския букмейкър на Национална лотария.

Когато влезете в спортния букмейкър на сайта на четирите седмици и отидете в раздел Световно първенство, трябва да маркирате „Дългосрочни“ в центъра на екрана, за да видите възможностите за залагане. Първата прогноза, която може да направите за целия турнир, е Победител на световното първенство. В дясно от залога ще видите възможните претенденти и кои са фаворитите за спечелването на Световната купа – отборите с най-ниски коефициенти, сред които са Бразилия и Германия. За двете държави може да получите богата информация от сайта на betportal, в който има отделен раздел за Световното първенство и са публикувани подробни ревюта за отборите участници, както и пълната програма на Мондиал 2018.

Дългосрочните събития в Национална лотария продължават с опцията за носител на Златната обувка. Тук коефициентите са доста високи, а има четирима основни фаворити – Лионел Меси, Неймар, Антоан Гризман и Кристиано Роналдо. Това са водещите играчи на едни от най-силните държави в света, така че очаквано те са сред фаворитите за Златната обувка.

По-долу на екрана в дългосрочните залози ще видите опцията „Световно Първенство 2018 / Залози за групи“. Трябва да кликнете върху името на залога, за да видите възможностите за залагане за всички групи. Вие може за всяка група да направите залог за победител и дали даден отбор ще завърши в Топ 2 и ще продължи на 1/8-финалите. В опцията „Напредък на отбора“ пък може да се прогнозира точното класиране на 1-во и 2-ро място. Например може да изберете в група „А“ 1.Уругвай 2.Египет на коефициент 7.00. Имате всички възможни опции за Топ 2, така че може да заложите и на много високи коефициенти. Също така всеки играч в Национална лотария може да заложи и Отбор да завърши на последно място, така че имате възможност да прогнозирате коя от държавите ще завърши на дъното на всяка група. Разбира се може да правите комбинирани залози като изберете по една опция от всяка група.

В Национална лотария може да се правят залог за отборите от всеки континент – Световно Първенство 2018 / Континентални = трябва да намерите тази опция. Тук например може да се прогнозира кой отбор от Азия ще достигне най-напред на световните финали. Фаворитите са Япония, Австралия и Южна Корея. Същите опции имате за континентите Африка, Европа и Южна Америка. Очаквано Бразилия и Аржентина са фаворитите от Южна Америка, но пък дали Уругвай или Колумбия няма да се представят по-добре?

В Национална лотария може да се прогнозира и за играчи като имате възможност за голмайстор и кой ще спечели Златната топка. Също така може да посочите кой играч ще направи най-много асистенции като тук фаворитите са Неймар и Кевин де Бройне.

Вашият коментар